Get Adobe Flash player

 

 

 

pic pic pic

Festmusik

Musikken skaber stemningen i enhver fest, uanset om der er brug for stille afdæmpet musik til spisningen eller det brede repertoire, som lokker dine gæster frem på dansegulvet. Glad festmusik.

Jeg råder over top professionelt PA lyd og lys anlæg, det vil sige behagelig lyd, samt flot lys opsætning. Der spilles aldrig højere end man uden problemer kan føre en samtale.

Middagsmusikken
Under middagen spiller jeg afdæmpet, af og til med lidt stille sang i baggrunden, så folk kan hyggesnakke og have det rart uden, at musikeren er "i vejen". Der vil selvfølgelig også være musik til diverse omdelte sange.

Dansemusikken (levende)
Stilen skifter til dansevenlige rytmer og lydstyrken stiger så der rigtig kan komme gang i dansen. Mit danserepertoire består af en masse kendte numre lige fra de gode gamle 50 & 60'ere til populære hits fra 70'erne, 80'erne til i dag.

Dansemusikken (DJ)
Bestiller I mig som DJ til dansen, så er det her mixerpulten og pladekufferten bliver fundet frem. Der bliver skruet op for de dansevenlige rytmer og repertoiret her vil være god festmusik tilpasset gæsterne og jeres smag. Læs mere...

 

pic
Kim Winther