Get Adobe Flash player

 

 

 

Priser 2022

pic


Pris:
Kr. 5.000,- for 6 timer

Pris for eventuelle ekstra timer:
Kr. 600,- pr. time

 

Uddyb lige det med prisen?
Det betyder, at jeg starter "taxameteret", når selskabet går til bords. Når der er gået 6 timer (fast pris: 5.000,-), vurderer jeg i samråd med værten, om jeg skal fortsætte med at spille. Hvis det er tilfældet, så spiller jeg videre (ekstra timer: 600,- pr. time), indtil værten ønsker at jeg skal stoppe. Hvis der ønskes ekstra timer, så er det selvfølgelig muligt at bestille blot en ½ time ekstra - eller 15 minutter ekstra for den sags skyld.

Hvad skal vi budgettere med?
Det kommer an på, hvor lang tid festen varer. En "gennemsnitsfest" varer 7 timer - fra gæster går til bords, til jeg stopper med at spille. Det er typisk middagens varighed, som er afgørende for, hvor lang tid festen varer.

Koster det ekstra hvis vi bestiller dig som DJ/diskotek?
Nej, det koster ikke ekstra. Prisen er den samme om jeg skal spille levende musik både under middag og dans, eller jeg spiller levende musik under middagen og bagefter diskotek til dansen.

Hvad med pauser?
Jeg holder typisk een egentlig pause. Denne pause afvikles umiddelbart efter middagen er færdig. Pausen varer typisk 30-45 minutter, og i dette tidsrum plejer jeg at få lidt mad.

Hvad hvis du kun skal spille til middagen?
Det er umuligt på forhånd at vide hvor lang tid en middag vil vare. Sange, taler og andre forskellige ting, er med til at bestemme om en middag tager 3 timer, 4 timer eller mere; som ved bryllupper hvor middagen nemt tager 5-6 timer. Jeg kan godt overtales til kun at spille under middagen, og prisen vil være kr. 5.000,- for op til 6 timer.

Hvordan afregner vi?
Der afregnes kontant eller med MobilePay efter festens afslutning. Dankort/kreditkort ikke muligt. Bankoverførsel kan aftales.

Skal vi betale moms?
Kunstnerisk virksomhed (som SKAT formelt kalder det) - herunder udøvende musikvirksomhed, er ikke momspligtig. Der pålægges således ikke moms af honoraret.

 

pic
Kim Winther